Ridderhof Advies is het adviesbureau van Hans Ridderhof. Hij heeft dertig jaar managementervaring en oefende verschillende commerciële functies uit; aanvankelijk in de detailhandel, later in de financiële dienstverlening. Met veel plezier heeft hij leiding gegeven aan teams op verschillende niveaus. Die ervaring geeft hij graag door aan anderen.

 

Over teams:

“In een goed werkend team zit de juiste medewerker op de juiste plaats. Mijn ervaring leert echter dat dat lang niet altijd het geval is. Dat komt mede doordat mensen vaak geneigd zijn om te kiezen voor veiligheid. Maar doe je dan ook wat je écht wilt doen? Als je doet waar je plezier in hebt, ben je op een andere, energieke manier aan het werk. Dat is waar ik u graag bij help. ”

 

Over leiderschap:

“Een goede leider biedt duidelijkheid, maakt heldere en bindende afspraken, geeft feedback en is altijd in gesprek met de mensen in het team. En dat doe je met respect. Om in voetbaltermen te spreken: speel de bal, niet de man.”

 

Ridderhof Advies beschikt over een uitgebreid netwerk en werkt nauw samen met bureaus voor loopbaanadvies en (persoonlijke) training.

©2014 Ridderhof Advies